• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Manuscriptbeoordeling en verhaalanalyse

Bij Fantasy schrijven hebben we enkele zeer ervaren schrijfprofessionals die je kunnen helpen het beste uit je manuscript te halen.
eveline

Eveline Broekhuizen

Eveline is redacteur, tekstschrijver en corrector. Zij staat schrijvers bij tijdens de geboorte van hun boek: van schrijfcoaching, redactie en correctie tot en met advies over de omslagtekst en het persbericht. In 2013 is Eveline haar bedrijf Elibro Tekst & Redactie gestart. Daarvoor heeft ze Nederlandse taal en cultuur gestudeerd en de Master Redacteur/Editor behaald, en ruim vijf jaar bij diverse uitgeverijen gewerkt.

Eveline analyseert de sterke en zwakke punten en maakt een verslag met opbouwende feedback. Ook adviseert ze of je manuscript geschikt is voor publicatie en welke uitgeverijen interessant zijn om aan te schrijven.

Prijzen:

Voor een beoordeling van een deel van uw manuscript (tot 10.000 woorden) betaalt u €150,- exclusief btw. Een beoordeling tot 50.000 woorden kost € 480,- exclusief btw. Neem contact op voor een offerte op maat.

taisteng

Tais Teng

Tais Teng is behalve schrijver ook illustrator, decorschilder en beeldhouwer. Hij heeft intussen zo’n honderdtien boeken geschreven, voor alle leeftijden van fantasy, sciencefiction en griezel-boeken tot alternatieve geschiedenissen en Noorse mythologie-avonturen. Tais is genomineerd voor een zilveren griffel.

Bij een uitgebreid leesrapport van Tais krijg je een uitgebreid verslag met verbeterpunten op het gebied van opbouw van spanning, de plot, regellengte en dialoog. Met deze aanwijzingen zul je je manuscript weer flink onder handen kunnen nemen.

Prijzen:

Voor een beoordeling van uw manuscript tot 40.000 woorden betaal je € 500,- exclusief btw. Neem contact op voor een offerte op maat.

eissopost

Eisso Post

Met studies Noors, Nederlands en Algemene Literatuur Wetenschap en een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands op zak geeft Eisso al meer dan 30 jaar cursussen en workshops over het schrijven in je eigen stijl, korte verhalen en fantasy. Via zijn Bureau Pterodactylus beoordeelt hij manuscripten en geeft hij schrijfcoaching.

Eisso zal in de vorm van een leesverslag van enige pagina’s op opbouwende wijze ingaan op de sterke en zwakke punten van jouw manuscript. Plot, stijl, dialoog, sfeertekening, alles wat van belang is om uw boek tot een goed boek te maken zal aan bod komen.

Prijzen:

Het tarief voor een manuscriptbeoordeling bedraagt € 250,- voor teksten tot 50.000 woorden en € 12,50 voor elke 2.500 woorden extra, naar boven afgerond.  Neem contact op voor een offerte op maat.

Fantasy schrijven

Fantasy schrijven is het online cursusplatform voor schrijvers van fantasy, sciencefiction en vergelijkbare genrefictie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

top
© 2019 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.