• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Quickscan

Met een quickscan analyseren onze schrijfprofessionals het eerste deel van je manuscript en geven ze aanknopingspunten om de rest van de tekst ook aan te kunnen pakken.
eveline

Eveline Broekhuizen

Eveline is redacteur, tekstschrijver en corrector. Zij staat schrijvers bij tijdens de geboorte van hun boek: van schrijfcoaching, redactie en correctie tot en met advies over de omslagtekst en het persbericht. In 2013 is Eveline haar bedrijf Elibro Tekst & Redactie gestart. Daarvoor heeft ze Nederlandse taal en cultuur gestudeerd en de Master Redacteur/Editor behaald, en ruim vijf jaar bij diverse uitgeverijen gewerkt.

Eveline analyseert de eerste 10.000 woorden en geeft in een leesverslag met opbouwende feedback de sterke en zwakke punten weer.

Prijzen:

Voor een beoordeling van een deel van uw manuscript (tot 10.000 woorden) betaalt u €195,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

taisteng

Tais Teng

Tais Teng is behalve schrijver ook illustrator, decorschilder en beeldhouwer. Hij heeft intussen zo’n honderdtien boeken geschreven, voor alle leeftijden van fantasy, sciencefiction en griezel-boeken tot alternatieve geschiedenissen en Noorse mythologie-avonturen. Tais is genomineerd voor een zilveren griffel.

Bij een quicksscan lees ik de eerste 5.000 woorden en geef je aanwijzingen over het verbeteren van je stijl, voor welke doelgroep je boek geschikt is en welke uitgevers je eventueel kunt proberen. Meestal is zo’n rapport een bladzijde of drie, maar het kan ook langer worden.

Prijzen:

Een quickscan van de eerste 5.000 woorden van uw verhaal/manuscript kost € 225,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

eissopost

Eisso Post

Met studies Noors, Nederlands en Algemene Literatuur Wetenschap en een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands op zak geeft Eisso al meer dan 30 jaar cursussen en workshops over het schrijven in je eigen stijl, korte verhalen en fantasy. Via zijn Bureau Pterodactylus beoordeelt hij manuscripten en geeft hij schrijfcoaching.

Op basis van de eerste 5.000 woorden beoordeel ik je manuscript en stel in een leesverslag mijn opmerkingen een aanbevelingen samen.

Prijzen:

Een quickscan van de eerste 5.000 woorden van uw verhaal/manuscript kost € 125,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Fantasy schrijven

Fantasy schrijven is het online cursusplatform voor schrijvers van fantasy, sciencefiction en vergelijkbare genrefictie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

top
© 2019 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.