• Geen producten in de winkelwagen.

Basiscursus fantasy schrijven door Edith Eri Louw toegevoegd

Vanaf vandaag staat de Basiscursus fantasy schrijven van Edith Eri Louw online. In deze cursus duik je in andere werkelijkheden en kijk je naar logica, verhaalopbouw, personages en clichés. Verschillende schrijfoefeningen ondersteunen het lesmateriaal. Als je hiermee serieus aan de slag gaat, bouw je niet alleen aan je eigen fantasywereld, maar ook aan je vaardigheden als schrijver.

Edith over de cursus:

Meer dan een miljoen Nederlanders schrijven voor hun plezier verhalen, bleek uit een onderzoek, en heel wat van hen schrijven fantasy (dat is stiekem natuurlijk ook gewoon het allerleukste genre!). En daar zit heel wat potentieel tussen, mensen die het talent hebben om goede verhalen te schrijven. Als schrijfcoach heb ik al veel van deze mensen mogen begeleiden, en dat is erg leuk en dankbaar werk. Met mijn cursus hoop ik nog veel meer mensen de kans te geven hun verhalen nog wat mooier te vertellen.

Wat me vaak opvalt in het werk van minder ervaren schrijvers, is dat het nog wel eens ontbreekt aan basiskennis en schrijftechniek. Natuurlijk, je hebt fantasie nodig, taalgevoel, vertelkunst — maar daarnaast is schrijven ook gewoon een ambacht, iets dat je met enige aanleg kunt leren. Daarom heb ik deze Basiscursus fantasy schrijven ontwikkeld. Niet alleen voor beginners, maar ook voor wie al langer schrijft en graag zijn of haar schrijfkunst wil verbeteren. De cursus bevat allerlei handige schrijftechnieken, oefeningen en voorbeelden, zodat je kunt groeien in je schrijfambities.

Als bonus word je er ook een oplettender lezer van. Ontdek hoe je favoriete schrijvers hun personages karakter geven en de spanning opbouwen. Ontdek welke stijlmiddelen er gebruikt worden en zelfs hoe dat beter zou kunnen. Na deze cursus zul je anders gaan lezen en beter gaan schrijven.

Bekijk de cursus

 

30 november 2018

0 reacties op "Basiscursus fantasy schrijven door Edith Eri Louw toegevoegd"

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.