• Geen producten in de winkelwagen.

Cursus Actie in verhalen toegevoegd

Actie in verhalen

Verhalen zonder actie zijn mogelijk. Je kunt actie zelfs helemaal vermijden, bijvoorbeeld op basis van de plot; er komt geen actie in voor omdat het niet bij het verhaal past, of omdat je het niet belangrijk vindt. Je kunt actie ook vermijden door je alleen te concentreren op de neveneffecten van actie: hoe gaat iemand om met posttraumatische stress, schuldgevoel of juist heldendom. Maar vermijd je het schrijven van actie omdat je niet goed weet hoe je actie moet schrijven, dan is deze cursus iets voor jou.

Ook als je wel actie schrijft, maar je twijfelt of het wel realistisch is, of als je meer variëteit in je verhalen wilt brengen, is deze cursus absoluut nuttig.

Er zijn veel verschillende manieren om actie te schrijven en in te zetten voor je verhaal, je wereldbouw en de uitwerking van je personages. In deze cursus leer je in 16 lessen meer over krijgskunsten, techniek, tactiek en strategie, hoe je realisme in je actie brengt en op welke manier je verder nog eigen onderzoek kan doen. Met meer dan 30 oefeningen ga je bovendien zelf ook praktisch aan de slag met je opgedane kennis.

Bekijk de cursus

26 augustus 2019

0 reacties op "Cursus Actie in verhalen toegevoegd"

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.