• Geen producten in de winkelwagen.

Cursus Fantasy in vogelvlucht toegevoegd

Vanaf vandaag staat de cursus Fantasy in vogelvlucht van multitalent Tais Teng online op Fantasy-Schrijven.nl.

Vanaf vandaag staat de cursus Fantasy in vogelvlucht van multitalent Tais Teng online op Fantasy-Schrijven.nl. In deze cursus van een van Nederlands meest ervaren en veelzijdige auteurs in het genre word je op speelse wijze meegenomen door de werelden van de verbeeldingsliteratuur. Fantasy is tenslotte heel wat meer dan de oogverblindende, maar akelig ongenaakbare prinsessen op eenhoorns, of de tovenaars met lange, witte baarden uit de klassieke fantasy.

Naast vele (sub)genres bespreekt Tais Teng ook verschillende magiesystemen en een heel scala aan bijzondere wezens die als inspiratie kunnen dienen om in je eigen wereld te gebruiken. Door middel van voorbeelden uit onder andere Thijs’ eigen werk zie je precies hoe de grootmeesters het doen. Zo leer je alle verschijningsvormen van het fantasygenre met hun eigen logica en sfeer herkennen, leer je hoe je ze met elkaar kunt vermengen, en krijg je handvatten om met je eigen verhalen aan de slag te gaan. De beste verhalen zijn immers vaak een mengeling van genres!

In elk van de zestien hoofdstukken zitten enkele schrijfoefeningen om je nieuwe kennis meteen uit te proberen. Deze cursus is geschikt voor iedereen die genrefictie wil schrijven, voor beginnende én gevorderde schrijvers die zich willen verdiepen in de subgenres van fantasy, sciencefiction en horror.

Bekijk de cursus

0 reacties op "Cursus Fantasy in vogelvlucht toegevoegd"

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.