• Geen producten in de winkelwagen.

Diensten

Bij Fantasy schrijven kun je naast onze inhoudelijke schrijftips en verdiepende cursussen ook terecht voor een meer praktische hulp bij het schrijven. Zo bieden wij, aan de hand van onze docenten, manuscriptbegeleiding, redactie en andere diensten aan. Ook kun je kortere vragen insturen aan de fantasy dokter! Hieronder vind je de mogelijkheden.

Manuscriptbeoordeling & verhaalanalyse

Je hebt al een (deel van een) manuscript liggen en hebt behoefte aan steekhoudende feedback. Met een manuscriptbeoordeling krijg je die in de vorm van een leesverslag van enkele pagina’s. Hierin zal op een opbouwende wijze op de sterke en zwakke punten van uw manuscript worden ingegaan. Plot, stijl, dialoog, personages, alles wat van belang is om je boek tot een goed boek te maken zal aan bod komen.

In plaats van een manuscript is het ook mogelijk een verhaal in te sturen. Doe je mee met een verhalenwedstrijd of wil je een verhaal insturen voor opname in een bundel? Met onze feedback haal je het beste uit je verhaal.

De fantasydokter

Op zoek naar gratis (schrijf)advies? Zit je vaak met je handen in het haar naar je computerscherm te staren? Loop je vast met een bepaald personage, een uitgebreid magiesysteem, of weet je niet hoe groot je fantasiewereld moet zijn om het interessant te houden? Of heb je een contract getekend bij een (kleine) uitgeverij en hoor je vervolgens niks meer?

Dan is De fantasydokter er voor jou! Via de pagina van de fantasydokter kun je je vraag stellen, waarna deze wordt behandeld door experts uit het boekenvak.

Bezoek de fantasydokter >

Schrijfcoaching

Weet je niet goed waar je moet beginnen met je verhaal, kom je tijdens het schrijven vast te zitten, of wil je graag weten of je op de juiste weg zit? Onze schrijfcoaches kunnen je door hun jarenlange ervaring op de juiste weg helpen. Aan de hand van persoonlijk contact krijg je schrijfadvies op maat. Daarnaast hebben onze schrijfprofessionals elk hun eigen specialismen waar je hen voor kunt inschakelen, zoals het nalezen van je synopsis, of het opstellen van een begeleidende brief naar een uitgever.

Quickscan

Op basis van de eerste 5.000 tot 10.000 woorden van je manuscript stippen onze schrijfprofessionals enkele onderdelen aan die extra aandacht behoeven. Met deze kennis kun je zelf de rest van je manuscript verbeteren.

Redactie

Haal het beste uit je verhaal door een frisse blik en gedegen feedback op het gebied van stijl en structuur. Met een redactieslag van onze schrijfprofessionals breng je je manuscript weer een stap verder.

Website ontwerp

Een auteurswebsite op maat, compleet met webshop

Tegenwoordig mag je hoge eisen stellen aan je online aanwezigheid. Of het nu gaat om een eigen webwinkel, een simpele blog of een platform om contact te leggen met je volgers, wij zorgen voor een mooie oplossing!

Een goede website is het perfecte visitekaartje en onze responsive designs zorgen ervoor dat mensen jouw website op alle mogelijke platforms optimaal kunnen bekijken. Zowel op de computer, als achter een laptop of mobiele telefoon. Ook kun je bij ons terecht voor het opzetten van een webshop voor de verkoop van je diensten of producten.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.