• Geen producten in de winkelwagen.

Manuscriptbeoordeling en verhaalanalyse

Bij Fantasy schrijven hebben we enkele zeer ervaren schrijfprofessionals die je kunnen helpen het beste uit je manuscript te halen.

Tais Teng

Tais Teng is behalve schrijver ook illustrator, decorschilder en beeldhouwer. Hij heeft intussen zo’n honderdtien boeken geschreven, voor alle leeftijden van fantasy, sciencefiction en griezel-boeken tot alternatieve geschiedenissen en Noorse mythologie-avonturen. Tais is genomineerd voor een zilveren griffel.

Bij een uitgebreid leesrapport van Tais krijg je een uitgebreid verslag met verbeterpunten op het gebied van opbouw van spanning, de plot, regellengte en dialoog. Met deze aanwijzingen zul je je manuscript weer flink onder handen kunnen nemen.

Prijzen:

Voor een beoordeling van uw manuscript per 50.000 woorden betaal je € 650,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Eisso Post

Met studies Noors, Nederlands en Algemene Literatuur Wetenschap en een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands op zak geeft Eisso al meer dan 30 jaar cursussen en workshops over het schrijven in je eigen stijl, korte verhalen en fantasy. Via zijn Bureau Pterodactylus beoordeelt hij manuscripten en geeft hij schrijfcoaching.

Eisso zal in de vorm van een leesverslag van enige pagina’s op opbouwende wijze ingaan op de sterke en zwakke punten van jouw manuscript. Plot, stijl, dialoog, sfeertekening, alles wat van belang is om uw boek tot een goed boek te maken zal aan bod komen.

Prijzen:

Het tarief voor een manuscriptbeoordeling bedraagt € 350,- per 50.000 woorden, naar boven afgerond. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Josephine Schoon

Josephine Schoon schrijft al jaren zelf fantasy en soortgelijke verhalen. In 2017 behaalde ze haar Masterdiploma in Boekwetenschap en Handschriftenkunde bij de UvA. Ze ging stage lopen en in dienst bij Luitingh-Sijthoff  en werkt sinds kort als freelance redacteur/editor. Ze leest/redigeert zowel Nederlands- en Engelstalige verhalen.

Ik lees het hele manuscript/verhaal en maak daarbij een uitgebreid verslag met inhoudelijke opmerkingen en verbeterpunten wat betreft plot, personages, spanning vs. rustmomenten, timing, sfeer, beschrijving, dialoog en meer. Mocht het gewenst zijn kan ik ook tips geven over het insturen naar (welke) uitgeverijen.

Prijzen

Het tarief voor een manuscriptbeoordeling bedraagt € 475,- per 50.000 woorden, naar boven afgerond. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.