• Geen producten in de winkelwagen.

Quickscan

Met een quickscan analyseren onze schrijfprofessionals het eerste deel van je manuscript en geven ze aanknopingspunten om de rest van de tekst ook aan te kunnen pakken.

Eveline Broekhuizen

Eveline is schrijfcoach en redacteur. Met haar bedrijf Elibro Tekst & Redactie helpt ze schrijvers het beste uit hun boek naar boven te halen. Ze heeft ruim tien jaar ervaring in het boekenvak, waarvan vijf jaar bij een gerenommeerde uitgeverij en meer dan vijf jaar als zelfstandig schrijfcoach en freelance redacteur. Ze werkt graag met schrijvers die echt werk willen maken van hun boek.

Eveline analyseert de eerste 5.000 woorden en geeft in een leesverslag met opbouwende feedback de sterke en zwakke punten weer.

Prijzen:

Voor een beoordeling van een deel van uw manuscript (tot 5.000 woorden) betaalt u €195,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Tais Teng

Tais Teng is behalve schrijver ook illustrator, decorschilder en beeldhouwer. Hij heeft intussen zo’n honderdtien boeken geschreven, voor alle leeftijden van fantasy, sciencefiction en griezel-boeken tot alternatieve geschiedenissen en Noorse mythologie-avonturen. Tais is genomineerd voor een zilveren griffel.

Bij een quicksscan lees ik de eerste 5.000 woorden en geef je aanwijzingen over het verbeteren van je stijl, voor welke doelgroep je boek geschikt is en welke uitgevers je eventueel kunt proberen. Meestal is zo’n rapport een bladzijde of drie, maar het kan ook langer worden.

Prijzen:

Een quickscan van de eerste 5.000 woorden van uw verhaal/manuscript kost € 225,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Eisso Post

Met studies Noors, Nederlands en Algemene Literatuur Wetenschap en een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands op zak geeft Eisso al meer dan 30 jaar cursussen en workshops over het schrijven in je eigen stijl, korte verhalen en fantasy. Via zijn Bureau Pterodactylus beoordeelt hij manuscripten en geeft hij schrijfcoaching.

Op basis van de eerste 5.000 woorden beoordeel ik je manuscript en stel in een leesverslag mijn opmerkingen een aanbevelingen samen.

Prijzen:

Een quickscan van de eerste 5.000 woorden van uw verhaal/manuscript kost € 125,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Josephine Schoon

Josephine Schoon schrijft al jaren zelf fantasy en soortgelijke verhalen. In 2017 behaalde ze haar Masterdiploma in Boekwetenschap en Handschriftenkunde bij de UvA. Ze ging stage lopen en in dienst bij Luitingh-Sijthoff  en werkt sinds kort als freelance redacteur/editor. Ze leest/redigeert zowel Nederlands- en Engelstalige verhalen.

Ik lees de eerste 5.000 woorden van het verhaal/manuscript of de samenvatting + proloog. Hierop zal ik een verslag maken over de sterke en zwakke punten, de vragen die opkomen, de stijl en personages, hoe het beter zou kunnen en andere inhoudelijke punten die opkomen.

Prijzen

Een quickscan van de eerste 5.000 woorden van uw verhaal/manuscript kost € 180,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.