• Geen producten in de winkelwagen.

Schrijfcoaching

Eveline Broekhuizen

Eveline is schrijfcoach en redacteur. Met haar bedrijf Elibro Tekst & Redactie helpt ze schrijvers het beste uit hun boek naar boven te halen. Ze heeft ruim tien jaar ervaring in het boekenvak, waarvan vijf jaar bij een gerenommeerde uitgeverij en meer dan vijf jaar als zelfstandig schrijfcoach en freelance redacteur. Ze werkt graag met schrijvers die echt werk willen maken van hun boek.

Wil je een boek schrijven, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wil je meer structuur aanbrengen in je verhaal? Loop je vast of kun je wel een inspiratieboost gebruiken? Als schrijfcoach ben ik er voor jou. Ik ondersteun en begeleid je 1-op-1 tijdens het hele schrijfproces: van 1001 ideeën naar een boek uit duizenden.

Prijzen

Een schrijfcoachingtraject kost € 125,- euro per uur. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Tais Teng

Tais Teng is behalve schrijver ook illustrator, decorschilder en beeldhouwer. Hij heeft intussen zo’n honderdtien boeken geschreven, voor alle leeftijden van fantasy, sciencefiction en griezel-boeken tot alternatieve geschiedenissen en Noorse mythologie-avonturen. Tais is genomineerd voor een zilveren griffel.

TIjdens een schrijfcoachingtraject lees ik je hele manuscript door en ga dan samen met jou aan het verhaal schaven. Ik help jullie met het opbouwen van spanning, let op regellengte en dialoog, de opbouw van de plot. Je herschrijft dan stukjes op mijn aanwijzingen, mailt die naar mij toe en krijgt weer commentaar terug. Aan het eind kom je bij mij langs op mijn atelier in Utrecht of mijn woning in Amersfoort en dan bespreken we het een middag na.

Prijzen:

Een schrijfcoachingtraject kost € 1200,-. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

Eisso Post

Met studies Noors, Nederlands en Algemene Literatuur Wetenschap en een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands op zak geeft Eisso al meer dan 30 jaar cursussen en workshops over het schrijven in je eigen stijl, korte verhalen en fantasy. Via zijn Bureau Pterodactylus beoordeelt hij manuscripten en geeft hij schrijfcoaching.

Bij een schrijfcoaching overleggen we samen hoe die eruit zal zien. Uitgangspunt kan gevormd worden door de ruwe contouren van een manuscript, maar misschien ligt er ook wel alleen maar een idee. Als er behoefte aan is, komen we regelmatig samen, maar er kan ook een hoop via de mail.

Prijzen:

Een schrijfcoachingtraject kost € 75,- euro per uur. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie en plan van aanpak.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.