• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Diensten2

Bij fantasy schrijven kun je naast onze inhoudelijke schrijftips en verdiepende cursussen ook terecht voor een meer praktische hulp bij het schrijven. Zo bieden wij, aan de hand van onze docenten, manuscriptbegeleiding, redactie en andere diensten aan. Hieronder vind je de mogelijkheden.

Manuscriptbeoordeling & verhaalanalyse

Laat je verhaal nalezen door een professional

Je hebt al een (deel van een) manuscript liggen en hebt behoefte aan steekhoudende feedback. Met een manuscriptbeoordeling krijg je die in de vorm van een leesverslag van enkele pagina’s. Hierin zal op een opbouwende wijze op de sterke en zwakke punten van uw manuscript worden ingegaan. Plot, stijl, dialoog, personages, alles wat van belang is om je boek tot een goed boek te maken zal aan bod komen.

In plaats van een manuscript is het ook mogelijk een verhaal in te sturen. Doe je mee met een verhalenwedstrijd of wil je een verhaal insturen voor opname in een bundel? Met onze feedback haal je het beste uit je verhaal.

Redactie

Een kritische blik op je manuscript

Laat ons naar (een deel van) je manuscript kijken en de spel- en taalfouten eruit halen!

Schrijfcoaching

Voor een blik over je schouders en een kleine duw in de rug

Tijdens het schrijven kom je soms vast te zitten, of wil je graag weten of je op de juiste weg zit. Onze schrijfcoaches kunnen je weer op de juiste weg helpen door hun jarenlange ervaring. Met hun advies ben je in no time weer aan het schrijven.

Daarnaast zijn er ook andere specialistische dingen die ze kunnen:

  • laat ons je synopsis nalezen
  • laat ons helpen met het schrijven van een begeleidende brief

Website ontwerp

Een auteurswebsite op maat, compleet met webshop

Tegenwoordig mag je hoge eisen stellen aan je online aanwezigheid. Of het nu gaat om een eigen webwinkel, een simpele blog of een platform om contact te leggen met je volgers, wij zorgen voor een mooie oplossing!

Een goede website is het perfecte visitekaartje en onze responsive designs zorgen ervoor dat mensen jouw website op alle mogelijke platforms optimaal kunnen bekijken. Zowel op de computer, als achter een laptop of mobiele telefoon. Ook kun je bij ons terecht voor het opzetten van een webshop voor de verkoop van je diensten of producten.

© 2018 - Fantasy-Schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.