• Geen producten in de winkelwagen.

Fantasy-Schrijven opent haar deuren!

Volg online cursussen op jouw manier!

Vanaf vandaag kun je bij Fantasy-Schrijven terecht voor onze eerste drie cursussen. Begin met je eerste stappen op schrijfgebied met de gratis cursus Je verhaal de baas, stap daarna over op Fantasy schrijven voor de jeugd van Femke Dekker, of duik dieper in het eindproduct met Manuscript opsturen naar een uitgeverij van Eveline Broekhuizen. Lees hier meer over hoe het werkt >

Benieuwd naar wat volgt? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of neem geregeld een kijkje op de website, want we gaan snel meer cursussen aankondigen.

 

 

Je verhaal de baas

In deze gratis cursus krijg je het gereedschap in handen dat onontbeerlijk is voor elke schrijver op weg naar dat ultieme einddoel: een verhaal schrijven dat iedereen wil lezen!

Jeugdfantasy schrijven

Samen met kinderboekenschrijfster Femke Dekker ga je op speelse en praktische wijze op ontdekkingsreis langs alle aspecten van het schrijven van fantasyboeken voor de jeugd.

Manuscript opsturen

Schrijfcoach Eveline Broekhuizen helpt je om de perfecte pitch voor te bereiden, een strakke synopsis te formuleren en een aantrekkelijke brief te schrijven waarmee je de uitgeverij van je dromen overtuigt.

 

21 augustus 2018

0 reacties op "Fantasy-Schrijven opent haar deuren!"

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.