• Geen producten in de winkelwagen.

Gratis les van Tais Teng op sciencefictiondag

Hoewel we er helaas geen vrij voor krijgen, wordt door vele sciencefictionliefhebbers vandaag wel sciencefictiondag gevierd. Dit ter ere van de (vermoedelijke) geboortedag van de Amerikaanse grootheid Isaac Asimov, een van de grondleggers van het genre.

Wij vieren de dag met het openstellen van de les over sciencefiction uit Tais Tengs cursus Fantasy in vogelvlucht: een reis door de genres.

In les 16, getiteld ‘Morgen gebeurt het, over sciencefiction en media-sf’, vertelt hij over verschillende verschijningsvormen van sciencefiction en krijg je drie schrijfopdrachten om hier zelf ook mee aan de slag te gaan. De les, en bijbehorende opdrachten, staan open tot eind volgende week. Genoeg tijd om de les tot je te nemen en de opdrachten te maken.

Naar de cursus

Genoten van deze les? Wil je meer weten over het schrijven van fantasy en aanverwante genres? In de cursus Fantasy in vogelvlucht van docent Tais Teng leer je alles over de verschillende regels en gebruiken die het genre te bieden heeft. Klik hier om je in te schrijven.

Nog meer lezen over sciencefiction? Auteur Johan Klein Haneveld schreef er in zijn columns ‘Het grote plaatje van Stephen Baxter en Alastair Reynolds’ en ‘Angstaanjagende eindtijdverhalen’ ook over. Fijne sciencefictiondag!

 

 

0 reacties op "Gratis les van Tais Teng op sciencefictiondag"

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.