• Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Over ons

Fantasy schrijven is er voor de schrijver van nu. Onze cursussen bekijk je op elk apparaat dat je maar wilt, en alleen op de momenten dat het jou uitkomt, of je nu in de trein zit met niet meer dan je mobieltje, of ’s avonds lekker op de bank bent gekropen met een laptop of tablet.

Doordat ons aanbod blijft groeien ben je bovendien altijd verzekerd van een cursus die bij jouw wensen aansluit. Of je nu puur wilt leren schrijven, juist wilt weten hoe je social media kunt inzetten om met je lezers in contact te komen, of wilt leren hoe je je eigen auteurswebsite bouwt: bij Fantasy-Schrijven ben je altijd aan het juiste adres.

Filosofie

Bij Fantasy schrijven zijn we ervan overtuigd dat goede verhalen kunnen bijdragen aan een betere wereld. Ze laten je het leven door andermans ogen ervaren, roepen interessante vragen op en zetten je aan het denken. Fantasy, sciencefiction en andere fantastische genres zijn bij uitstek geschikt om je op een andere manier te laten kijken naar de wereld om ons heen.

Op ons cursusplatform willen we verhalenvertellers van elk niveau helpen zichzelf te verbeteren. Doordat onze cursussen online en voor een scherpe prijs (en soms ook gratis) beschikbaar zijn, ben je verzekerd van een laagdrempelig aanbod. Welke cursus je ook kiest, wij beloven dat je er iets van opsteekt.

Expertise

Bij Fantasy schrijven werken we intensief samen met onze docenten om jou de beste cursussen voor te schotelen. Elk van hen is een deskundige op zijn of haar vakgebied. Van vechtscènes tot jeugdfantasy, en van het opsturen van manuscripten tot schrijven met het oerverhaal.

Heb jij een idee voor een cursus die je met de (fantasy)wereld wilt delen? Ben jij een ervaren docent, en heb je ervaring met het maken van schrijf-, promotionele- en/of social mediacursussen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op via info@fantasy-schrijven.nl en vraag naar onze voorwaarden!

Wij denken en werken graag mee aan jouw cursus!

Bedrijfsgegevens

Fantasy-Schrijven is onderdeel van V.O.F. Schrijversmarkt.

Bedrijfsnaam: V.O.F. Schrijversmarkt
E-mailadres: info@fantasy-schrijven.nl
Kvk-nummer: 65974239
BTW-nummer: NL856340261B01
Bankrekening: NL74KNAB0255320906, BIC: KNABNL2H

Postadres


V.O.F. Schrijversmarkt
Oosterscheldestraat 62
2652JG Berkel en Rodenrijs

E-mail


Vragen, klachten, opmerkingen of tips? Stuur een mailtje naar info@fantasy-schrijven.nl of maak gebruik van het formulier op de contact pagina. We reageren doorgaans binnen een werkdag

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.