• Geen producten in de winkelwagen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans op Over leven en schrijven van Stephen King

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans op Over leven en schrijven van Stephen King

Over leven en schrijven, Stephen King

Stephen King is een grootmeester van het verbeeldingsvolle verhaal en bovendien een zeer productief schrijver. Met zijn vele horrorklassiekers en zijn wereldwijd bejubelde serie De Donkere Toren wist hij genrefictie onder het grote publiek populair te maken.

Zijn kijk op schrijven tekende hij op in het boek Over leven en schrijven, waarin King verhaalt over zijn jeugd, zijn puberjaren en zijn studietijd. Over de jaren na zijn doorbraak als schrijver – met Carrie – waarin succes en stress hem achtervolgen en de drank een uitvlucht biedt. Over het ongeluk dat hem in 1999 bijna het leven kost en hoe hij er weer bovenop komt door zijn onweerstaanbare drang tot schrijven. En natuurlijk over wat hem inspireert en hoe hij te werk gaat.

King laat zijn licht schijnen over het belangrijkste wapen van elke schrijver: de pen die de auteur altijd in de aanslag moet hebben. Over leven en schrijven is een bron van inspiratie, voor zowel lezers als (aspirant-)schrijvers.

 

En jullie maken kans op dit boek! Onder onze nieuwsbriefabonnees verloten wij namelijk bij elke 50 nieuwe inschrijvingen een exemplaar. In de (ongeveer) maandelijkse nieuwsbrief zetten we onze nieuwste artikelen, schrijftips en cursussen op een rijtje. Alle aanmelders krijgen sowieso de eerste vijf hoofdstukken als PDF toegestuurd.

 

 

Het boek van Stephen King, Over leven en schrijven, is net als vele andere inspirerende schrijfboeken te koop in onze webwinkel.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.