• Geen producten in de winkelwagen.

Selectiejury van de Harland Award Verhalenwedstrijd bekend geworden

De Harland Awards Verhalenwedstrijd wordt sinds 1976 onder verschillende namen georganiseerd voor schrijvers van korte verhalen in de genres fantasy, sciencefiction en horror. Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door Rob Geukens met zijn verhaal “Play it (again)”  en de strijd voor de prijs van €1000 gaat alweer bijna beginnen. Op 1 oktober wordt de verhalenbrievenbus voor dit jaar namelijk weer geopend en kan er worden ingezonden voor deze schrijfwedstrijd.

Vandaag werd de selectiejury bekend gemaakt, dat de eerste schifting zal gaan maken over de ingezonden verhalen. De verhalen die doorgaan zullen worden beoordeeld door de eindjury, die nog bekend moet worden gemaakt. De selectiejury bestaat uit:

  • Kim Schreurs – Fantasyliefhebber, Hebban recensent en jurylid bij Edge Zero
  • Tais Teng – Auteur van meer dan honderd fantasy- en sciencefiction boeken voor volwassenen en jeugd en docent van de cursus Fantasy in Vogelvlucht bij Fantasy-Schrijven.nl
  • Sarah de Waard – Auteursbegeleider en redacteur van fantasy en sciencefiction.

Er zijn wat veranderingen doorgevoerd in de wedstrijd, zoals een maximaal aantal woorden van 7.500 in plaats van de gebruikelijke 10.000 woorden.  Meer informatie over de voorwaarden voor het inzenden kun je vinden op de officiële website.

0 reacties op "Selectiejury van de Harland Award Verhalenwedstrijd bekend geworden"

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.