Module 3: Inleiding

Je hebt bepaald wie jij bent als auteur, je hebt zelfs een social media-strategie gemaakt en besloten op welke kanalen je aanwezig wilt zijn. Nu moet je die kanalen nog vullen, met goede content die aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Je hebt bepaald wie jij bent als auteur, je hebt zelfs een social media-strategie gemaakt en besloten op welke kanalen je aanwezig wilt zijn. Nu moet je die kanalen nog vullen, met goede content die aan alle kwaliteitseisen voldoet. Daar komt nogal wat bij kijken. Je moet de juiste afbeeldingsformaten voor het platform kennen, bepalen wat je met je stukje content wilt bereiken, en een schrijfstijl kiezen die bij jou en je doelgroep past. Dat ga je leren in deze module.

Verhaal vertellen

We gaan kijken naar wat goede content precies is, hoe je die maakt en hoe je dat per platform doet. Wat je in deze module leert, heeft alles te maken met branding en het vertellen van jouw verhaal. Niet het verhaal dat jij in boekvorm hebt gegoten, maar het verhaal van wie jij bent als auteur. Hoe maak je content die jouw doelgroep betrekt bij wie jij bent als auteur en waar jouw boeken over gaan?

Handvatten voor goede content

In deze module krijg je zo veel mogelijk handvatten om zelf goede content te maken. Niet alle typen content komen aan bod. De mogelijkheden zijn namelijk enorm. Maar met alle tips kun je kijken welke content jij het prettigst vindt om te maken. Vind daarin je eigen weg en neem alle theorie en voorbeelden als basis voor je eigen plan. In de volgende module gaan we dan bekijken hoe je je content daadwerkelijk het beste kunt plaatsen.

Er wordt veel ontwikkeld op social media-kanalen. Facebook komt steeds met nieuwe opties, en Instagram ook. Blijf vooral op de hoogte, maar pas de nieuwe ontwikkelingen alleen toe als ze bij jou als auteur passen.

BEKIJK ALLE Maak notitie
YOU
Plaats een opmerking
 
© 2019 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.