• Geen producten in de winkelwagen.

Welkom op Fantasy-Schrijven!

Welkom op Fantasy-Schrijven! Wij zijn hét online cursusplatform voor de schrijver van nu die geïnteresseerd is in fantasy, sciencefiction en andere genrefictie. Bij ons leer je in je eigen tempo, op elk gewenst apparaat, en alleen op de momenten dat het jou uitkomt. Of je nu in de trein zit naar je werk, of ’s avonds lekker op de bank bent gekropen.

Doordat ons aanbod blijft groeien ben je altijd verzekerd van een cursus die bij jouw wensen aansluit. Of je nu puur wilt leren schrijven, of juist wilt leren hoe je social media kunt inzetten om met je lezers in contact te komen of hoe je je eigen auteurswebsite bouwt. Bij Fantasy-Schrijven kan iedereen terecht.

Bovendien werken we alleen met de beste docenten. Elk van hen een deskundige op zijn of haar vakgebied. Van vechtscènes tot jeugdfantasy, en van het opsturen van manuscripten tot schrijven met het oerverhaal.

De komende tijd zijn we nog bezig met de laatste puntjes op de i te zetten, maar we nodigen jullie alvast uit om eens rond te klikken en de eerste aangekondigde cursussen te bekijken. We zullen ook regelmatig nieuwe schrijftips en artikelen plaatsen, dus kom gerust vaker langs.

En wil je via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden over het moment dat onze deuren helemaal open gaan en je de cursussen kunt beginnen? Schrijf je dan hieronder in:

 

19 november 2018

0 reacties op "Welkom op Fantasy-Schrijven!"

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 - Fantasy schrijven, onderdeel van Schrijversmarkt.